14 tips voor videobellen – de nieuwe trend in klantcontact

Videobellen is dé nieuwe trend in klantcontact en zal misschien wel het ‘normale’ bellen ooit helemaal vervangen. Stemcoach en personal trainer Debby Mureau geeft in deze whitepaper de 14 ultieme tips om dit tot een goed einde te brengen. “Toon nooit méér bloot boven de kin dan daaronder” is een hele goeie, maar ook tips over houding, stemgebruik en opstelling blijken zeer waardevol te zijn.

 

Download “14 tips voor video bellen”

Videobellen-14-tips.pdf – 155 keer gedownload – 6,57 MB

Debby Mureau

Als stem - en presentatiecoach ben ik werkzaam bij zowel radio- en televisie als in business en politiek. Ook ben ik zelf werkzaam als stem: je hoort mij in veel voice-respons systemen en op de radio of televisie. Vaak word ik als trainer ingezet om callcentermedewerkers te trainen. Niet alleen ten aanzien van telefonisch werk, maar ook tijdens het videobellen dat steeds meer gebeurt. Het boek ‘je stem als krachtbron, overtuigen en beïnvloeden met je stem’ en mijn online training gaan over alle aspecten van spreken en presenteren. De invloed van tempo, accent, dialect, klankkleur van de stem en ook mimiek en uiterlijkheden: ze hebben veel meer invloed dan we ons bewust zijn. De wetenschappelijke achtergronden hiervan vind ik razend interessant en gedurende 25 jaar werk heb ik mijn ‘ Fingerspitzgefuhl’ hieromtrent ontwikkeld. Dat deel ik graag met anderen, dus daar gaan mijn artikelen over! Hartegroet, Debby

Geef een reactie