150 nieuwe banen bij Transcom in Groningen

Het Callcentrum van Transcom in Groningen is op zoek naar 150 nieuwe medewerkers. Daarbij zijn ook Wajongers en 50-plussers welkom om te solliciteren, benadrukt directeur Joop Evers.
Bij Transcom, gevestigd op het Zernikecomplex in Groningen op steenworp afstand van de campus van Universiteit Groningen, werken op dit moment zo’n 900 mensen. Transcom Nederland b.v. is een gespecialiseerd bedrijf op radiotelecommunicatie gebied, en levert al 30 jaar in hoofdzaak aan de vakhandel en aan de grootgebruiker in de Benelux en is de importeur in de Benelux voor FunkTronic GmbH en Peiker Acustic.

Vooral in 2013 kende het bedrijf een enorme groei. Na een jaar van stabilisering is het nu weer tijd voor groei door extra opdrachten van bestaande klanten, aldus Evers.

Transcom werkt exclusief samen met Tempo-team, zij beschikken over alle vacatures, zo laat Lars van der Las, Regional Operations Manager bij Transcom Nederland weten.

Onder de vacatures bevinden zich o.a. functies voor Klantenservicemedewerkers, Teamleiders en Winback medewerkers, variërend in uren van 12 tot 40 uur en zowel inbound as outbound.

Geef een reactie