Sponsoren

Het Callcenter Netwerk is een nonprofit organisatie. Maar ondanks de hulp van de vele vrijwilligers worden er ook kosten gemaakt voor oa. de hosting van het platform. Om de kosten te kunnen dekken doet wij daarom een beroep op sponsoren. Bedrijven, organisaties of individuen die dit initiatief willen ondersteunen kunnen daarom Het Callcenter Netwerk financieel bijstaan.

Stille sponsoren

Organisaties die Het Callcenter Netwerk een warm hart toedragen, kunnen voor slechts €150 per maand het netwerk financieel ondersteunen. U krijgt hier niets voor terug, behalve de wetenschap dat duizenden (toekomstige) collega’s op “uw” netwerk terecht kunnen voor alle relevante informatie die zij nodig hebben om nog beter te worden in hun vakgebied. Vergeet niet dat de agents van vandaag de teamleiders van morgen zijn!

Voor een klein beetje meer kunt u ook uw naam verbinden aan Het Callcenter Netwerk. Voor €250 per maand krijgt u een eervolle vermelding op onze sponsorpagina en in de footer van de website.

Content- en kennispartner

Als specialist in uw vakgebied bent u de aangewezen persoon om uw kennis te delen met de gehele branche. En dat het zich op een of andere manier terugbetaald is een extra bonus. U kunt Het Callcenter Netwerk dus ook inhoudelijk steunen door bijvoorbeeld bij te dragen aan onze Kennisbank.

Ook kunt u informatie aan bieden in de vorm van een Advertorial of ‘Branded Content’. U deelt uw kennis en krijgt daarvoor uiteraard een prominente plek in het artikel, desgewenst met een advertentie erbij. Meer weten? Klik hier.

Gastschrijvers

Het Callcenter Netwerk wordt gedragen door zogenaamde gastschrijvers. Dit zijn toonaangevende professionals die mogelijk ook publiceren in andere media. Zij dragen bij aan kwalitatief hoogwaardige artikelen en opiniestukken. Het indienen van zo’n artikel is geheel gratis en gaat onder vermelding van naam en eventueel het bedrijf waar u werkzaam bent. Meer weten? Klik hier.

Adverteren

Het Callcenter Netwerk heeft door zijn unieke opzet een groot publiek weten te trekken. Er is geen andere website in Nederland die alle facetten van de callcenter branche zo bij elkaar laat samenkomen. En daarom hebben wij beduidend meer bezoekers dan het gemiddelde vakblad of andere gerelateerde websites. En onder deze bezoekers / leden bevinden zich vele Decisionmakers.

Ook door middel van het plaatsen van advertenties kunt u ons financieel steunen. Meer weten? Klik hier.

Vacatures

Het Callcenter Netwerk biedt u een geheel nieuwe en unieke manier van het vinden van de juiste kandidaat. Want iemand die lid is van Het Callcenter Netwerk is goed geïnformeerd, wil graag op de hoogte blijven van actuele branche informatie en is dus dé professional die u zoekt. Meer weten? Klik hier.