Je bent omringd door experts!

Dames en heren van de directie, leidinggevenden, assistent-leidinggevenden, managers en voor iedereen die zich verder aangesproken voelt?. Ik heb een uitdaging voor u.

Ik begrijp dat u in uw functie vaak in gesprek gaat met uw specialisten binnen uw bedrijf. Natuurlijk moet alles goed verlopen en er zijn uiteraard wettelijke vereisten aan de producten die uw levert. Die ene specialist weet echt álles van dat ene specifieke product. De andere specialist weet weer echt álles van dat andere specifieke product. Zo heeft uw bedrijf overal een specialist voor ingehuurd. En dat is goed! Want dat hoort ook zo. Alles hoort op en top geregeld te zijn.

Nu heeft u ook waarschijnlijk een klantenservice binnen uw bedrijf. Deze dames en heren, die vaak in de laagste functieschaal zitten, weten een heleboel van ál uw producten, voornamelijk als deze mensen al wat langere tijd bij u in dienst zijn. En hier ligt de uitdaging.

Ga eens in gesprek, toets de kennis die uw klantenservice medewerker in de loop van de tijd heeft vergaard. U zal uitermate verrast en verbaasd zijn. Lijkt mij heerlijk als u eens tijdens onze topdrukte, wanneer wij de wachtrij proberen weg te werken, een kopje thee of koffie voor ons komt inschenken. En daar mag dan gerust een gebakje bij ?.

Cindy Josso
Medewerker klantenservice bij International Card Services (ICS)

Cindy Josso

Cindy Josso is ca 30 jaar Medewerker klantenservice en dus een specialist in haat vakgebied. Momenteel werkt ze bij International Card Services (ICS) en is bezig met het project Continu Verbeteren binnen ICS. Daarnaast heeft ze recent haar Lean Six Sigma Orange Belt behaald.

Geef een reactie