Vooraankondiging: HCN start eigen YouTube kanaal!

De missie van Het Callcenter Netwerk is altijd geweest om mensen te informeren over het werken in een callcenter. Wij doen dit door op onze website nieuws en informatie te delen, opiniestukken van experts en een kennisbank te bouwen met zoveel mogelijk informatie. Daarnaast bieden we sinds kort ook handige tools aan voor mensen die geen enorm budget hebben om van alles aan te schaffen. En dat het succes heeft kunnen we zien aan het steeds maar stijgende aantal bezoekers en leden.

En dat gaan we nog veel verder uitbreiden.
Omdat je maar zoveel met tekst en plaatjes kan doen gaan we ons nu ook op YouTube begeven. De eerste scripts zijn al klaar en we hebben zelfs al een toezegging voor een hele bekende presentatrice die bijna iedereen wel kent. We zijn in onderhandeling welke studio de productie mag doen en zijn volop op zoek naar sponsoren.

Meerdere series

De eerste serie zal een basis uitleg geven over het werken in een callcenter. Wat komt er bij kijken, wat zijn de verschillen in soorten callcenters en wat wordt er allemaal gedaan. Deze serie is speciaal bedoeld voor uitzendorganisaties en Werving & Selectie bureaus. Omdat wij begrijpen dat de branche toch een beetje een bijsmaak heeft gekregen in de loop der jaren en dat het daarom voor recruiters vaak moeilijk is om aan kandidaten te komen, hopen wij met deze serie afleveringen te laten zien dat het werken in een callcenter toch ook zo z’n voordelen heeft en dat het mooi en eerlijk werk is.

De vervolg series zullen dieper ingaan op de verschillende onderwerpen. Meer hierover wanneer we serie 2 gaan uitbrengen.

Instappen in de sponsoring kan nog tot de dag van postproductie en er zijn nog plekken vrij. Wil je dus als recruiter laten zien dat je dit initiatief steunt, neem dan gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie